Warning: substr() expects parameter 2 to be long, string given in /var/www/vhosts/funkyard.nl/httpdocs/cms/config.php on line 21
DOCTOR FUNKENSTEIN

\"\"\"\"


New! Dr. Funkenstein op deze site!

\'Dr. Funkensteins Psychoanalyze Corner\'. Een rubriek voor al je levensvragen beantwoord door mister Funkenstein himself! Stel je vraag en laat je verrassen door \'the knowledge\' van deze authoriteit op funkgebied! Stel je vraag aan Dr. Funkenstein! Klik hier
Quote Dr. Funkenstein:
Welkom Funkerds,
Ben jij wie je denkt te zijn, en voor hoe lang?!
Deel je zinnige/onzinnige levensvragen met mij.
Geloof in Dr. Funkenstein, ik ben er voor jou...
So let me funk you up!!
Je moet wel even naar beneden scrollen voor
de nieuwste antwoorden van dr. Funkenstein!
 
 
Refereer bij reactie op een vraag aan het vraag nummer. (Redactie).
Selected question 1:
Beste Dr. F.,
Ik ben een leuk zangeresje in een funkband, maar word gek van de telefonische hijgers. Er wordt niet eens ritmisch gehijgt, de funk is zelfs ver te zoeken. Ik word tamelijk onrustig van de fans die meer willen dan alleen kijken en luisteren. Graag uw raad!! TT.

\"\"
Answer Dr. Funkenstein:
Leuk zangeresje, even bij deze... Dr. F. is onschuldig! Als er gehijgt wordt dan toch zeker funky! Blijkbaar heb je door je losbandige gedrag meer losgemaakt dan je in de gaten hebt. Ik moet zeggen dat ene \'R.\' erg gecharmeerd van je was. Hij had een rare grijns en er hing een slijmsliertje uit z\'n mondhoek. Maar ja, dat hoeft nog niks te zeggen hoor..! Je mede funkers Letten wel een beetje op je. Als er gehijgt moet worden dan doen wij dat! 
Selected question 2:
Geachte dr. Funkenstein,
Mijn vrouw zegt dat ik de groef mis wat is dat??? Afz: Geert Hopeloos.

\"\"
Answer Dr. Funkenstein:
Beste meneer Hopeloos,
Een \'groef\' is een geul, of een brede spleet. Volgens je vrouw heb je die echter niet. In de funk gebruiken we \'the groove\'. En daar krijg je een mooie strakke naad van. Tip: Dans non-stop twee weken lang op funky-music en vraag je vrouw daarna hoe het met je groef is! Blijf je hopeloos probeer dan de Blues! Keep on grooving!

Selected question 3:
Dr. Funkenstein,
Mijn muziek therapeut zegt dat funk alleen door swingende negers kan worden gespeeld, wat is uw mening hierover? Afz: Grover.

\"\"
Answer Dr. Funkenstein:
Beste Grover,
Ken je M&M\'s of Smarties, een harde blanke buitenkant met een zoete bruine verrassing van binnen. Kijk verder dan de uiterlijke verschijningsvorm, het ware gevoel komt van binnen uit. Dig it!... Groovy Grover!

Selected question 4:
Doctor Foenk,
Waaroem gebruikt oe geen mellotron. Dit zal de funkmusic zappiger maken. Gaarne uw ondeskundige uitleg. Groeten Stef from Mellotron On Air.

\"\"
Answer Dr. Funkenstein:
Ha! Eindelijk een intelligente Funk-vraag.
Also Mein freundliche freund. Een mellotron oftewel de voorloper van de synthesizer heeft natuurlijk een rauwe en waanzinnige sound, maar ja, wie heeft nog zo\'n ding? (Vol met trekknoppen, duw schuifjes etc). Het doet Dr. Funkenstein deugd dat u het verleden koestert. You\'re a mello guy.
Selected question 5:
Geachte Dr. Funkenstein,
Ik zit in een dip. Als ik plas dan geeft dat zo\'n branderig gevoel. Wat moet ik doen?... Een fan die liever anoniem blijft.

\"\"
Answer Dr. Funkenstein:
Beste fan (anonimus),
Duidelijk een geval van naar de verkeerde muziek luisteren. Daar krijg zelfs ik een branderig gevoel van. Van Funk daarentegen is medisch bekend dat het de plas cool houdt, en alle pijn verzacht. Mijn tip: monteer een gettoblaster in je toilet, draai vette Funk en al je lichaamsopeningen zullen mee pulseren op de groove, geheel pijnloos! En da\'s geen gezeik.... Funk up your dip.

Dr. Funkenstein sinds enkele weken spoorloos?!
Het zal de aandachtige lezer niet ontgaan zijn... Dr. Funkenstein was enkele weken spoorloos. Gelukkig is hij weer in Nederland gesignaleerd. We verwachten daarom ook weer pittige vragen en funkadelic quotes van the doctor himself... (redactie).
Dr. Funkenstein
Yo funkerds
,
I\'ve been told you have been missing me! Na enkele weken afwezigheid ben ik terug van een regressie-therapie in de Nepalese bergen. In een van mijn vorige levens bleek ik een schlager zanger in Beieren te zijn geweest. Weken heb ik dit proberen te verdring(k)en, gelukkig heeft de regressie therapeute met de naam Fukkie dit dieptepunt weten om te zetten in een climax. Dr. Funkenstein \'de enige blanke neger\' is weer back and ready to funk.

Selected question 6: 
Hallo Doktor Funk,
Kunt u ons vertellen wat de etymologie van de P-Funk is? Met vriendelijke groet, H&H.
\"\"
Answer Dr. Funkenstein:
Beste H&H,
Gezien uw woordgebruik zal ik het u op begrijpelijke en eenvoudige wijze uitleggen. De P-Funk is naar alle waarschijnlijkheid bedacht door de funkband Parliament (jaren 70) \'P\' van de band naam en tevens \'P\' van Psychodelic, (ze maakten experimentele uitstapjes, Jazz, etc). Het is een geheel eigen genre geworden. Fijn dat u zo ge´nteresseerd bent in de Funk. Misschien kunt u mij nog eens de etymologie van \'H&H\' uitleggen?

Selected question 7: 
Dokter Funkenstein,
Kunt u mijn hustlers op school eens uitleggen waarom funk zo cool is? B. de V. te A.

\"\"
Answer Dr. Funkenstein:
Wel BdVteA,
Veel van die beats die in de disco te horen zijn hebben als basis \'funk-riffs\' (uit lang vervlogen tijden), omdat your mates deze muziek niet kennen denken ze dat het nieuw en origineel is. \'No way\', sunny boy, zelfs in de reclame op tv hoor ik regelmatig oude funky loopjes. Een nieuwe Opel wordt zelfs \'funky fantastic\' genoemd, had eigenlijk een \'pimp my ride Cadillac\' moeten zijn. Als klap op de vuurpijl: Funk heeft regelrecht met sex van doen, \'Funk\' betekend letterlijk de geur van sexueel samenzijn. Zoek maar na in de medische encyclopedie van je ouders. Nou als je hustlers dit niet \'wreed en dope\' vinden verdienen ze toch echt Jantje Smit. Dr. Funkenzwijn.

Selected question 8: 
Dr. Funkenstein,
Ik vind uw \'corner\' helemaal het einde! Iedere week kijk ik ernaar uit, eigenlijk moet ik bekennen dat uw antwoorden mij enigszins opwinden... Kunnen we niet eens ergens afspreken?! Angela!
\"\"
Answer Dr. Funkenstein:
Ja hoor, heb ik dat..! Net twee weken in Nepal op therapie geweest, geheel uitgerust, mijn ying en yang geheel in balans, \'no woman no cry\' en dat soort shit. En dan dit. O.k. Ik ben de beroerdste niet, we spreken het volgende af, (blind date): op 27 April in Utrecht, Varkenmarkt/SJU Jazzpodium. Ik : goed gekleed, met grote stethoscoop.
Jij: gooit rode bh op de bune, (dit zal mij zeker niet ontgaan). Blijft DR Funkenstein dan nog steeds lachen, dan wordt het funky-time!

Selected question 9: 
Hallo lekker doktertje van me,
Hier een briefje van mij. Zeg die meisje van vorige week wat een bigi fasi, die wil alleen maar choppen jongen en voor je het weet heb jij een sjamper. Ik kom van Paramaribo en kan jou allemaal lekkere funky dingetjes leren, kom laten we funky-kroi maken en wie weet...lekker djakken en bakaptaka! Bo.
\"\"
Answer Dr. Funkenstein:

Yo Bo,
Dank zij mijn funky woordenboek weet ik inmiddels dat je mij wel ziet zitten. Paramaribo is toch wel een eindje weg, dus ik heb nog even adempauze voordat we gaan djakken, (klinkt als een vermoeiende bezigheid).Wat is jouw voorkeur, fetherlite, met bananensmaak. Uitstulpingen,of funkyfluor?... zucht, ik voel een hoofd pijntje opkomen.
All yours Dr. F.

Selected question 10: 
Hai Dr. Funkenstein,
Hier weer even een briefje van Angela. Spannend hoor zo\'n blind-date..! Enne, een rode bh zal wel lukken. Maar even wat anders, wie is die Bo uit Surimaribo? (De vorige brief week 04) Wat een typ zeg, vast een hoop babbels maar daden, ho maar. Wordt nog spannend 27 April. See you!
\"\" 
Answer Dr. Funkenstein:
Tja, Angela teveel van iets is nooit goed. In de \'Axe\', reclame(Deo), wordt een man op het strand overspoeld door hordes vrouwen en kijkt daar gelukzalig bij, deze pret lijkt mij van korte duur. Z\'n funky slurf zal gauw verworden tot een armzalig rimpelig stukgetrokken worstje wat ze bij de Mack-Donalds nog niet tussen een broodje durven te stoppen. Medisch onverantwoord zal ik maar zeggen. Raad van Dr. F: \'if you can\'t beat here join her\', and maybe this time it takes three to tango. Yours Dr. F.

Selected question 11:

Dear Doctor,
Wij hebben met stijgende verbazing kennis genomen van het feit dat Funkyard op zoek is naar enkel funky chicks. Waarom geen calenderboys?? Onze voorkeur gaat uit naar funky beach-boys met grote surfplanken en andere sportieve onderdelen. Jullie band bestaat toch niet slechts uit mannelijke fans! The two tankini\'s.
\"\" 
Answer Dr. Funkenstein:
Daar slaan jullie natuurlijk de spijker op z\'n kop! En wat een toeval, de band bestaat bijna volledig uit funky beach-boys. Met grote ego\'s en goddelijke body\'s, maar of ze er ook het lef voor hebben?? Dokter Funkenstein zal de bandleden, (lees: patienten), dit voorstel voorleggen! Nu maar hopen dat zo\'n kalender geen \'hype\' veroorzaakt onder de mannelijke fans van het type \'YMCA\' .
Selected question 12:

Dr. Funkenstein,
Waar is de vraag van week 07 of kunt u niet zo goed tellen...?!  Een smachtende fan!
\"\" 
Answer Dr. Funkenstein:
Geweldig, bij deze dus toch nog een vraag , \'waar is de vraag\' is natuurlijk een geweldige vraag, die ook vele vragen oplevert. Zoals bijvoorbeeld: hoe werkt de psyche van de mens. Als je deze \'waar is de vraag\' als enige vraag kan verzinnen. Dr. F. is afhankelijk van de ingezonden vragen. Ik kan toch niet de vragen zelf gaan verzinnen...of toch?! Overigens, iedereen weet dat na week 06 week 08 komt. Kom op zeg!

Selected question 13:
Dr. Funkenstein,
Hoe vond the doctor himself het optreden van de noemenswaardige band FunkYard afgelopen zaterdag? Greetz, The FunkMonk.
\"\"
 
Answer Dr. Funkenstein:

Dr. Funkenstein heeft genoten, de heilzame werking van de \'Funkyard therapie\' heeft zich bewezen! Drummer Joost werd afgevoerd met \'spierspasmen\', gitarist Fouad is het publiek ingesprongen en sindsdien vermist, toetsenist Roelof volgt inmiddels een nouveaux musique workshop, \'de kunst van het weglaten\', bassist Eco moest na een iets te wilde solo operatief worden gescheiden van zijn bas. De zang... zij gingen onverstoorbaar door. Funk op z\'n best!
Selected question 14:

Hallo dr. Funkenstein,
Ik las bij de ICO dat er een fractuur open staat voor zangers en zangeressen voor de swingende band Funkyard. Zelf heb ik jaren lange ervaring met zingen opgedaan bij de stichting voor plattelandsvrouwen en heb zo ook de nodige kennis gekregen. De wereld van skunk trekt mij toch meer aan, (u ziet ik ben op de hoogte), dan onze nederlandse smartlappen. Als deze factuur nog open staat mag ik dan op audio komen?
Hoogachtend, Grietje.
\"\" 
Answer Dr. Funkenstein:
Beste Mien of Grietje?
Onthutst heb ik je cv gelezen. Bestaan ze dan toch nog, de echte \'hard-dies\'?. De skunk tussen de plattelandsvrouwen! Natuurlijk mag je op audio of video komen, weet je wat?... zangkwaliteit is onbelangrijk, je begint in ons opleidingstraject toch eerst met koffie zetten, bier halen en opstellen van de apparatuur. En aangezien je dol bent op fracturen mag je deze tevens afhandelen. We zijn dol op nieuw \'talent\'!
Selected question 15:
Wat heeft the GROOVE met RAP te maken? Afz:Groove Master Groningen.
\"\" 
Answer Dr. Funkenstein:
Beste Groove Master,
Rap is ontstaan in de seventies, \'by black people in the swamps of N.Y.\' In de jaren 80 heeft de rap-groep Digital Underground de link gelegd met de P-Funk. Om rap niet als een eentonige tekst op te dreutelen is een goede beat nodig, of beter nog een goede groove, dan kan de rapper accenten aanbrengen. De Rap is een combinatie van woordspelingen, heftige ervaringen, eigenlijk alle emotie die de rapper kwijt wil. Dit werkt echter alleen als het in de beat en groove verweven is. Funk staat bekend om de lange runs en de dampende grooves. Rap is emotie man...maar dat wist jij toch al Groove Master?!.
Zouden de geruchten dan toch kloppen?!...
Dr Funkenstein is volgens onze laatste info op wereldreis en op zoek naar de heilzame werking van de funk.Tot onze schrik is hij het laatst gesignaleerd in Oostenrijk aan de voet van de Heiligegeilevrouwenbarge. Volledig bepakt en neuriend \"joho ich bin ein funky bube dein hinten ist mein genuge\" U begrijpt onze zorg, Oostenrijk is toch wel het minst funkerige land denkbaar! Waar is Dr. F mee bezig?! Lees volgende week verder!... (redactie).
Quote Dr. Funkenstein:
Wat schetst mijn verbazing, op wereldreis en toch nog post in de skiehut, lees mee:

Selected question 16:
Sehr vererte Dr. Funkelnstein,
Wir haben sie gesehen auf die H.G.F. Barge. Mein man Ulli sagte \'da\'s soll doch nicht, das ist ja die Funky Dr. aus Holland\'! Ich war gleich ganz aufgeregt. Aber Dr. F was bringt sie nach Oostenreich?. Die Ursula und Der Ulli.
\"\" 
Answer Dr. Funkenstein:
Beste U&U,
Eigentlich weis ich da\'s auch nicht. Ich sugge die Funk aber hat sie nog nicht gefunden, viel snee, jodellowinas, ein schafer(herder) mit stiefeln und eine ziege (geit). Ich habe in Holland einen film gesehen uber die Heidy und ihren funky bargen und hatte mir gedacht; \'Ein schafer mit ziege ist nicht funky da\'s ist ranzig\'. Nein ich gehe weiter vielleicht Rusland, die frauwen haben von die grose funky... Ach du weist was ich meine!

Hopenlijk was dit de laatste briefwisseling in het Duits, (om uw leesplezier niet te bederven). Lees volgende week mijn avonturen in Rusland?!
Vragen, vragen, vragen...
Hoe moet dat nou met Dr. Funkenstein, voor het laatst gesignaleerd in Rusland. Onze redactie ontving slechts het volgende berichtje: \"Nastarovje zakkiplovje, Borroes isnu coescous\" Met als vertaling: \"De funktherapie sloeg niet aan bij Boris Jeltsin\"...?! Volgens onze correspondent in het Kremlin is Dr. F. in volle galop per kameel vertrokken richting Arabie nota bene!. Stijgt de wodka Dr. F naar zijn ene hersencel, is hij nou helemaal door de geiten besnuffeld! Oproep aan Dr. F: VRIJDAG 27 APRIL OPTREDEN in de SJU!!! Bij afwezigheid geen extra bitterbal! (redactie).
Gelukkig was Dr. F. aanwezig bij de SJU, met een mega jetlag. En een Arabisch hoofddeksel. Hier volgt zijn relaas(geraaskal): jullie denken toch niet dat ik me een bitterbal door de neus laat boren zeker! Lekker gefunkt afgelopen weekend, eerst Utrecht, (door mijn warme Arabische hoofddeksel is mijn hersencel gekrompen tot een pepernoot) en daarna koninginnenach in Assen, met bevroren vingers op het mega buiten podium, (duurde 1 week voor m\'n gestrekte middelvinger weer kon buigen). Op 2 Juni in de Aabc dansschool Groningen, Latin and salsa babes here we come !(o.k. Enkele soepele bewegingslessen kunnen geen kwaad). Heb je Dr. F. even gemist?!... Stuur dan gewoon een leuke vraag in, Kijk bovenaan de Dr. F. site en druk op \"klik hier\" Gewoon doen! Dr. F. is soms best eenzaam...!
Selected question 17:
Hallo dr. Funkenstein,
Ik las in week 46 dat ik kan leren om de groove te krijgen. Het lukt me niet om 2 weken lang non stop te dansen. Kun u als echte groovende Funkenstein me dat leren?? Please Please please? Ik ben hopeloosůde Hopeloosjes.

\"\" 
Answer Dr. Funkenstein:
Hopeloos,
Eigenlijk moet ik je bekennen dat ik een reeds \'verlichte\' groover ben, het proces vindt, (na jaren meditatie), inmiddels plaats in m\'n hoofd. Dit in tegenstelling tot gitarist Fu die in de \'fysieke\' groove fase zit, hetgeen wel weer overeenkomsten toont, met zijn afkomst en voorkeur voor de mensaap (Figura-aparto). Tip van Dr. F.: Hopeloos ben je pas als je geen fantasie meer hebt!

Selected question 18:
Dr. Funkenstein,
Na 14 lange en hoopvolle jaren heeft mijn lief mij op romantische wijze ten huwelijk gevraagd. Hiervan was ik al aardig van de kaart. Het wordt echter nog erger dr. Funkenstein. Hij stelde op een zonnige zaterdagmiddag voor om naar de Love & Marriage beurs te gaan! En dat niet alleen... Hij kijkt naar trouwjurken en roept niet te kunnen wachten tot volgend jaar. Dr. Funkenstein, ik heb het gevoel met een andere man te gaan trouwen dan waar ik al 14 jaar mee samenleef. Waar is mijn stoere \'ik doe niet aan die onzin mee\' kerel gebleven? Is dit blijvend dr. Funkenstein of gaat dit na de bruiloft vanzelf weer over? Liefs van een verontruste bruid uit NewJoke.

\"\" 
Answer Dr. Funkenstein:
HaDieMo,
Oh joy, oh happiness! Ik begrijp dat je vriend een gezonde Hollandse vent is(was?), geregeld een harde boer, of een broekroffel en als dit beide tegelijk lukt. Een onbegrensd gevoel van eigenwaarde. Ik deel jou verontrusting, zijn symptomen doen mij sterk denken aan een latent maagdelijkheids syndroom. Het huwelijk staat voor hem gelijk aan een maagdelijk wereldbeeld, de bruid in het wit, een kabbelende beek, zoemende bijen in een door de zon overgoten weiland. De patient denkt meestal zelf ook maagd te zijn. Dit alles verdringt echter zijn ware ik, de \'beast inside\' waar hijzelf ook eigenlijk bang voor is. Maar Mo, na 14 jaar zou hij toch beter moeten weten, de schijn ophouden is hem nog nooit gelukt. Beestachtig gedrag is voor hem een natuurlijk gegeven en ook juist datgene waar jij hem op weet te waarderen. Mijn tip: laat het hem weten, trek vanavond je leren pakje aan, hijs hem in de takels en na elke zweepslag brul je in zijn oor,\'dit doen we straks iedere avond knul van me!\'. Hiermee bereik je zijn romantische gevoelens het beste en zal hij meer zichzelf kunnen zijn in een simbiose tussen zijn beestheid en zijn echt enge kant, (je weet wel die gevoelige).

Na de hete zomerstop gaan we door met week 31...  (redactie) 
Selected question 19:
Hallo Dr. Pfffuuunnnk,
Volgens de kenners is uw muzikale wereld onbegrensd. De groove reikt zelfs verder dan deze cosmos! In de oneindigheid van de 6e dimensie is hij reeds gesignaleerd. Woaaah.. man da\'s vet zeg! Purple haze is entering my left bellybutton, white a shade of pale mind blowing my shit Waar gaat dit heen Dr. P. Funk ????? Hoog achterlijk, Bloque Schromzwob. (Fromt the 6edim).
\"\" 
Answer Dr. Funkenstein:

Beste Zwob,
Wat intrigerend, meerdere bellybuttons?! Funk maakt meer Los Dan je lief is. Ben jij wel van deze wereld? Dr. F. is zeer ge´nteresseerd in jou anatomie en ook geestelijke vermogens c.q gesteldheid. Beste Schrom of Zwob, stel jezelf in dienst van de wetenschap, kom doe niet zo flauw. Mijn onderzoekmethodes zijn erg humaan (de ratten* klagen nooit) (*= bandleden). Overigens de old school Funk komt weer helemaal terug, let op mijn woorden, zelfs George Duke is het met mij eens. Intergalactic funkiness spread the word!...

Selected question 20:
Beste Dr. Funk,
Een aantal maanden geleden werd mij gevraagd om de Funk te combineren met Salsa. Een soort Sunk zeg maar... Mijn enthousiasme was groot, ideeen over een nieuwe carriere verlieten mijn hersenen niet meer, in mijn dromen woonde ik al in een nieuwe villa op Barbados... verdiende ik bakken met geld... kortom, we leefden nog lang en gelukkig... Wordt deze droom ooit nog werkelijkheid ?
Met vriendelijke groet, \'The Sunkbabe\'.
\"\"
 
Answer Dr. Funkenstein:

Sunkbabe?!
Nou nou... toe maar, beviel de oude villa dan niet meer?... Mijn enthousiasme is nog steeds groot hoor, als ik die luie Bandleden eindelijk zover heb (bakken met geld zeg je... Dat moet toch motivatie genoeg zijn!) Laat duidelijk zijn dat we in het \'groot\' moeten denken, al die dansende salsasters passen niet in een kroeg. Funk en salsa dat wordt een hit!, een soort viagra voor mensen Met verminderd funkgevoel, of een overdoses voor ons? Dr. Funkspunkskunk.

Selected question 21:
Geachte Dr. F.
Iedereen weet dat Funk het best tot zijn recht komt in combinatie met swingende hockydames... Binnenkort biedt zich deze gelegenheid aan bij de magnificant seven van FunkYard. Wat is volgens uw bescheiden mening de beste aanpak voor wat nu al mag heten een gedenkwaardig concert ?! Qui vult amari, languida regnat manu, The Funcalisious FunkMonk.
\"\"
 
Answer Dr. Funkenstein:
Hockeychickies,
Dr. Funkenstein bespeurd toch enige opgewondenheid in de gelederen. Er broeit iets bij Funkyard, de funk heeft nog nooit zo\'n groove gehad als de laatste tijd. Blijkbaar werkt de combinatie hockey en dames als een rode Lap op een (funky)stier. De beste aanpak?... Laten we eerst wat hockey spelregels leren. Dan gaan we niet gelijk bij het eerste contact al op de platte bek!. Ad fun(k)dum Dr. F.
Selected question 22:
Lieve dr. Funkenstein,
Ik ben een 25-jarige vrouw die sinds een tijd een crush heeft op een lokaal bekende bassist. (dit is trouwens wederzijds). Nu ben ik er de afgelopen week achter gekomen dat hij werkt als een receptionist. Kun je je dat voorstellen!? Ik had verwacht dat hij super mannelijk zou zijn, maar ik vind dit toch een teleurstelling... Wat moet ik doen? Doorgaan of kappen?
\"\"
 
Answer Dr. Funkenstein:
Oh Oh.. You\'re on to me!...
Inderdaad ik run mijn praktijk geheel zelf, de receptie, de beveiliging, (best mannelijk en stoer hoor) en uiteraard de therapieen. Het is een real one man show! Ik merk overigens dat je nog niet geheel therapie- vrij bent, Je weet toch dat \"de muzikant\" een geheel ander doel nastreeft dan de werkenden mensch! Dit zijn twee verschillende \"golflengtes\" die je nooit moet combineren! Je voorkeur voor bassisten is overigens een gezonde zaak. Het zijn de rustige types die weten dat de basfrequentie het verst draagt. Dat je vervolgens een crush oploopt voor mijn persoon, is gezien de grootte van mijn basgitaar niet verwonderlijk, hier scoor ik goed mee, vet en hard is mijn motto! Ben je al klaar voor de volgende therapie-sessie??! Dr. Funkenstein.
Selected question 23:
Beste Dr. Funkenstein, Wilt u a.u.b. ff luisteren naar de band \"Graham Central Station\" en overwegen om een selectie van hun werk op te nemen in de play-list van Funkyard?... Grtz, ArkAnA.
\"\"
 
Answer Dr. Funkenstein:
Beste ArkAnA... Graham central station zeg je... strak in het witte Pak een \"must see\". Te gek funky natuurlijk, echter wel behoorlijk up tempo. Wij zijn bij Funkyard erg dol op layed back funk, ten eerste omdat we nogal layed back van aard zijn, (lui dus) en ten tweede omdat we de groove bestuderen, als je die voelt/en begrijpt hoeft het ineens niet meer sneller. Onlangs spelend voor een donker getint Afro publiek, hierbij bleek dat deze doelgroep het onmiddellijk begreep en compleet uit de plaat gingen. Welnu, niet ondenkbaar dat Graham central station ook op onze Menu kaart komt.
Bedankt voor je funky tip!!! Dr. F.