Warning: substr() expects parameter 2 to be long, string given in /var/www/vhosts/funkyard.nl/httpdocs/cms/config.php on line 21
HOME
\"\"
\'Feel the groove\'; de FunkYard website!
Wie dacht dat de funk niet meer live te horen is heeft het mis! FunkYard dost zich uit en zet the \'groove\' neer. Hier kan je fragmenten horen van onze muziek (klik op muziek), een hip FunkYard t-shirt bestellen (klik op webwinkel) en vanzelfsprekend een stukje schrijven in ons gastenboek. Ben jij een funky girl? Doe dan mee aan de fotowedstrijd. Je ziet het, we hebben hele range funky stuff voor je klaarliggen!

FunkYard boeken?
 
\"\"\"\"
Download hier onze posters en flyers om te printen!
Klik op de tekst onder de poster om de pdf bestanden te downloaden. Print deze uit en schrijf onderin de locatie, datum, aanvangstijd en entreeprijs.
 

\"\"           \"\"           \"\"
A3 Poster download               A4 poster download     A6 flyer download

De FunkYard website serieus?
Er wordt druk achter de schermen gewerkt en we bedenken grappige funk dingetjes! Zie b.v.\'Dr. Funkenstein\', \'Fotowedstrijd\' en \'Webwinkel\'
\"\"\"\"\"\"\"\"

Voor boekingen alvast onze autobio;
\'Cut and Paste\'!
!
De ge´mproviseerde funk van deze nieuwkomers doet sterk denken aan de glorietijd van de New Orleans funk uit de jaren zeventig. Met onder andere invloeden van oldschool funk en modernere Hip Hop stijlen is deze formatie een graag geziene gast bij jazzpodia in het land. Het debuut in 2007 bij de SJU in Utrecht werd al snel gevolgd door boekingen van de Spieghel en het clubcircuit in Groningen en omstreken. Eind 2008 werd de Eurosonic Preview publieksprijs in de wacht gesleept. Een aanrader voor liefhebbers van coole funk met jazzy randje.

Hot links van FunkYard! Klik op de naam!

SJU, Stichting Jazz Utrecht
Al 30 jaar drijvende kracht voor ontwikkeling Jazz in Nederland.

         \"\"


Jazzcafe De Spieghel Groningen
De Spieghel leeft, met de Jazz als kloppend hart.
 
\"\"

Muziek Organisatie Noord (MON)
Repetitieruimtes, Studio met horecagedeelte en podium.

     \"\" 

Cafe Peter Pan Groningen
Live muziek op vlot.

Handige zoekmachine bands!
Voor snel browsen naar Nederlandse bands use this handy tool!